JOBB HOS OSS

Ønsker du deg en jobb i Eplekarten?

Lenge til stillingsannonse, barnehagelærer i ettårigvikariat fra desember 2021:

Stillingsannonse barnehagelærer

Lenke til stillingsannonse som styrer:

Stillingsannonse som styrer fra august 2022

Om du ønsker å bli kjent med oss, kan du kanskje få mulighet til å være tilkallingsvikar? Ta gjerne kontakt om det kunne være av interesse!

6 tanker på “JOBB HOS OSS

  1. Hei Astrid Dette er Nina Pedersen på Helgeseter mor til Welde som har jobbet hos dere frivillig ved noen anledninger. Han er på jakt etter sommerjobb, lurte på om dere hadde noe ledig. Kan komme på kort varsel etter 23.06. Kan sitte på med meg til og fra og kan da jobbe fra 9.15 til 16.00. Ring meg gjerne på mobil: 98005059. Mvh Nina Pedersen

  2. Heisann! Eplekarten barnehage er fekk så god omtale av ein far, at eg berre måtte ta kontakt. Eg er ferdig-utdanna barnehagelærar i juni. Har de lyst til å ansette ei naturinteressert, kreativ og energisk ung dame?

  3. Hei.
    Jeg heter Rose M Guevarra 44 år og går på norsk opplæring og kan alt endel norsk. Jeg er ringevikar i andre barnehager og vil gjerne være det hos dere også. Jeg er glad i barn og har lang erfaring med barn og ønsker å bli ringe vikar hos dere. Mitt telefon nummer er 45186820 eller ring min mann 99239892.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..