Velkommen

Eplekarten Steinerbarnehage er en liten barnehage mellom skog og fjell på Helgeseter gård øverst i Sædalen. Rundt barnehagen beiter sauer og kyr, og egg kan vi hente på gården. Barnehagen har to avdelinger, Kjernehuset med 11 plasser for barn mellom 2 og 6 år og Epleblomsten med 7 plasser for barn mellom 1 og 3 år.

Hver uke går vi på tur, baker, lager vår egen økologiske mat og har forming med naturmaterialer, eller maler. Vi feirer ulike årtidsfester og det daglige livet bærer preg av årstidene. Vi legger stor vekt på lek, og hver dag har vi ring der vi synger, danser, og har eventyrstund. Vi er mye ute i hagen. Her er ingen asfalt, men gress, fjell og trær, bærbusker og vår egen lille åker.

Vår åpningstid er fra kl. 07.00-16.15. Vi holder stengt jul og påske.

Barnehagen er medlem av Steinerbarnehageforbundet og Pbl.

Tlf: 55 273870